Smart WIFI Камера за во фасонка

  • Out Of Stock

  • 0 Review(s)

Price :

15.91€

Product SKU: FDW9561cu1

Како „обична“ сијалица – Без кабли, монтирање и компликации. Поради својот дискретен изглед и способност навистина да работи како сијалица, таа останува скриена од потенцијалните натрапници.

Ја снима целата просторија – Снима во Full HD резолуција, 360 степени за да нема слепа точка. Зафаќа површина од околу 40 квадратни метри.

Лесно достапно – Можност за прегледување снимки и контрола на камерата преку апликацијата на твојот мобилен телефон.

Двонасочен проток на звук – Покрај микрофонот, сијалицата има и звучник преку кој луѓето во собата можат да те слушнат.

Дали бараш камера кој наместо тебе ќе се грижи за куќата кога ти не си таму и ќе те информира за промените што може да настанат во твое отсуство? Избери ја оваа камера и тргни безгрижно на пат!

Надгледувај ја твојата канцеларија, магацин, викендица или стан директно од твојот телефон!

Биди сигурен што се случува во твојот дом, канцеларија или кој било друг простор во секое време од денот или ноќта. Давај команди или добиј повратни информации директно на твојот паметен телефон преку апликација.

Поради својот дискретен изглед и способност навистина да работи како сијалица, таа останува скриена од потенцијалните натрапници.

Снима во Full HD резолуција, 360 степени за да нема слепа точка. Зафаќа површина од околу 40 квадратни метри.

Камерата може да работи и без SD картица користејќи состојба за следење во живо.

Можност за прегледување снимки и контрола на камерата преку апликацијата на твојот мобилен телефон. Можност за двосмерен разговор во реално време.

Не е потребно посебно инсталирање.Одговара на стандарден приклучок напојување 230 V~  (E27) *6 Lеd диоди.

Апликацијата која одговара на оваа камера е V380 и е бесплатна за симнување.


Технички карактеристики:

  • Одговара на стандарден приклучок напојување 230 V~  (E27) *6 Lеd диоди
  • Резолуција:1080P, фокус:1.4mm
  • Звучен сигнал: 50 dB
  • Се поврзува преку WiFi сигнал
  • Слот за SD картица/Снимање на Micro SD картица до 32MB (не е вклучена)
  • Агол на снимање 360°


Ratings & Reviews

0.0

No Review Found.


To Review


To Comment