Услови за користење

Продавници

  

 

Секоe правно лице има право да отвори продавница, и да продава нови, половни, физички производи и лиценци.

Продавницата не смее да понуди производи на deposithousemarket.com за кои deposithousemarket.com нема лиценца да ги продава, а доколку такви се објавуваат deposithousemarket.com има право да ги избриши.

Продавницата си ја одредува цената и на таа се додава провизија од 10%. со што купувачот ја гледа само крајната цена, со додадена провизија.

Продавницата си ја одредува политиката на враќање .

По одреден број на нарачки, од кои над 90% се успешни, продавницата се здобива со сертифицирана ознака којшто означува дека вашата продавница е доверлива.


· ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА ПРОДАВНИЦА КЛИКНЕТЕ НА СЛИКАТА ИЛИ ТУКА         


Купувачи


Купувачот не мора да е зачленет на deposithousemarket.com за да направи нарачка.

Купувачот за секој купен производ ќе добие фактура од deposithousemarket.com

Купувачот има право да ја врати нарачката доколку нарачката не кореспондира со сликата објавена на deposithousemarke.com и во тој случај продавницата ги сноси трошоците за транспорт.

Купувачот е должен да внимава на политиката на купување и враќање, која зависи, и е различна во секоја продавница.

Купувачот може да напише рецензија за купен производ доколку сака.

Купувачот може да пријави спорна нарачка.